2 be choco by Chocotopia

Poznejte tajemství výroby čokolády

Seznamte se s ToBeChoco

Na našich čokoládových kurzech se vám čokoláda dostane pod kůži!

 

Pouze u nás naleznete originální kurzy, které vám otevřou bránu do nepoznaného světa čokolády. Seznámíte se s čokoládou mnohem blíž, než si umíte představit.

 

Ukážeme vám, jak získat dokonalý lesk čokolády, co udělat, aby se čokoládové pralinky hladce vyklopily z pralinkové formy, jak připravit jednoduše čokoládové bonbony či čokoládové figurky a mnoho dalších tipů a postupů profesionálních čokolatiérů, jak vlastní čokoládové dobroty vyrábět. 

Chocotopia members for chocoholics

Choco kurzy

Naučíme vás vyrobit si domácí čokoládové bonbony, figurky, ozdoby a belgické pralinky a vy už nikdy nebudete chtít připravovat jiné dezerty a sladkosti na rodinné oslavy nebo setkání s přáteli! 

 

LETEM ČOKOSVĚTEM

nejbližší termín: 23.10. 18:30

  3 - 3,5 hodiny

2499 Kč detail kurzu
 

PRALINKY

nejbližší termín: 21.11. 18:30

  2,5 hodiny

1999 Kč detail kurzu
 

MISTR ČOKOLATIÉR

nejbližší termín: 6.11. 18:30

  2 hodiny

1499 Kč detail kurzu

Choco zážitky

 

Čokoládový balíček pro unikátní zážitek

nejbližší termín: 12.11. 18:00

  cca 1.5 hodiny

699 Kč detail kurzu

Řekli o nás - kurzy

Děkujeme za super kurz, příjemné prostředí a sympatického lektora :)

Katka

Nelituji ani vteřiny, kterou jsem věnovala tomuto kurzu. Byl to příjemný oddych při rodičovské. Jen škoda, že to uteklo tak rychle :)

Ivana

Jen tak dál! :-)

Tomáš

Odebírat choco novinky:

Choco lektoři

Lektoři našich čokoládových kurzů čokoládu milují a rádi vás naučí vše, co o ní vědí.
Jejich nadšení je nakažlivé, uvidíte! 

více
 

Marek

"Rád mluvím o čokoládě a rád se o své znalosti podělím!"

detail lektora
 

Bára

"Baví mne práce s čokoládou, a ještě radši předávám své zkušenosti stejně naladěným lidem. "

detail lektora
 

Riana

"Čokoláda je univerzální odpověď na všechny otázky a lék na všechny problémy a neduhy :) "

detail lektora

Novinky

 

Kouzlo temperování čokolády

Seznamte se s třemi účinnými způsoby, jak doma správně natemperovat čokoládu, aby byla krásně lesklá a sametová. 

více   3. 4. 2018
 

Čtyři způsoby, jak správně rozpustit čokoládu

Naučíme vás, jak v domácích podmínkách jednoduše rozpustit menší nebo větší množství čokolády. 

více   18. 3. 2018
 

Recept na pralinky z ganáže se slaným karamelem

Připravte si skvostné karamelové pralinky jednoduše doma, uvidíte, jak je to snadné!

více   22. 1. 2018

Děkujeme

Vaše objednávka byla odeslána.